Ali Tarakcı: Ak Parti MHP ittifakından vazgeçip İYİ Parti'ye yönelebilir

Ali Tarakcı: Ak Parti MHP ittifakından vazgeçip İYİ Parti'ye yönelebilir
Gazeteci Ali Tarakcı, Azerbaycan-Ermenistan çatışmasından HDP'ye yönelik operasyona, İYİ Parti'de yaşanan gerilimden açıklanan Yeni Ekonomi Programına kadar pek çok konuda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Halkweb'in Satır Arası programında  Atakan Sönmez'in sorularını yanıtlayan Ali Tarakcı, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmada Rusya'nın tavrına dikkat çekti.

Açıklanan Yeni Ekonomi Politikası ile Türkiye'nin artık yönetilemediğinin açıkça ortaya çıktığını belirten Tarakcı, "Türkiye hızla bir erken seçime gidiyor" derken, seçim öncesinde ittifaklarda değişiklikler olabileceğini öne sürdü. 

Ak Parti'nin MHP'den vazgeçerek İYİ Parti'yi ittifaka çekmek isteyebileceğini belirten Ali Tarakcı, HDP'ye yönelik operasyon ile Anayasa Mahkemesi'nin hedef alınmasının da bu çerçevede okunması gerektiğini söyledi.

Yaratılan algı sayesinde Türkiye'nin büyük bir bölümünün hala ülkenin iyi durumda olduğunu düşündüğünü söyleyen Tarakçı, "Birileri 'Dedelerimiz Çanakkale'de sadece hoşaf yiyerek savaştı' edebiyatı yapıyor. Ama bunu söyleyenlerin hiç biri aç değil" dedi.

Yayının tamamı için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.