Ali Tarakcı: Bilim insanı Twitter'da şov yapmaz!

Ali Tarakcı: Bilim insanı Twitter'da şov yapmaz!
Gazeteci Ali Tarakcı, Zanka TV'de katıldığı Sorgulu Yorum programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tarakcı, Prof. Dr. Ercüment Ovalı'nın yaptıklarını şov olarak değerlendirdi. Öte yandan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturmayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Tarakcı, koronavirüs salgını ve 65 yaş üstü insanlarda sokağa çıkma yasağının oluşturduğu kaygıyı dile getirdi.Tarakcı, "65 yaş üstü vatandaşlar için derhal bir çözüm üretilmeli, tamamen evde olmaları onları üzüyor ve hasta ediyor" şeklinde konuştu.

Tarakcı, Prof. Dr. Ercüment Ovalı'nın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamaları şov olarak gördüğünü ve sağlığın bir şov alanı olmadığını ifade etti. "Dünyada öyle bir bilim adamı var mıdır ki, Twitter üzerinden yorum yapsın" şeklinde konuşan Tarakcı, bilimsel çalışmaların sosyal medyadan yazılamayacağına işaret etti. 

Öte yandan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili, CHP'yi ve Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren Tarakcı, "Kaftancıoğlu, Türkiye'de bir kesim için dokunulmaz bir siyasetçi olarak kabul ediliyor. İddia ediyorum ki, Canan Kaftancıoğlu solcu bir siyasetçi değildir, sol birikimi de yoktur " şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.   

Programın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz >>

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.