Ali Tarakçı ifade verdi

Ali Tarakçı ifade verdi
Pazartesi sabahı uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen gazetemizin ortaklarından Ali Tarakçı sedye ile götürüldüğü Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi.

Polis tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada hastanede tedavisi süren gazeteci Ali Tarakçı, bir ambulansla Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Sedye ile üçüncü katta bulunan Cinayet Büro Amirliğine getirilen Ali Tarakçı'dan, "aynalı odada" gözaltındaki 3 kişiyi teşhis etmesi istendi. Ali Tarakçı'nın kendisine gösterilen 8 kişi içinden olay sırasında gördüğü 2  kişiyi teşhis ettiği öğrenildi. 

ali tarakçı

Yaklaşık 5 saat Cinayet Büro Amirliğinde kaldıktan sonra sedye ile aşağı indirilen Ali Tarakçı, yazılarından dolayı vurulduğunu söyleyerek "Olay kesinlikle bir trafik tartışması değil, çünkü ben onlarla tartışmadım. Beni evimden çıktıktan sonra izlemişler, tamamen planlı bir iş." dedi. Olayda bir azmettirici olduğuna inandığını söyleyen Ali Tarakçı "Bu adamların arkasında mutlaka bir başkası var. Ben elimdeki bilgileri emniyetle paylaştım. Onlarda gerekeni yapıyorlar" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.