Anıl Boduç DAMGA'da yazdı: Sen milyar dolar sen bu kadar parayı ne yaptın?

Anıl Boduç DAMGA'da yazdı: Sen milyar dolar sen bu kadar parayı ne yaptın?
DAMGA Haber Müdürü Anıl Boduç, 128 milyar dolar ile ilgili olarak kaleme aldığı yazısında verdiği örnekle birlikte konuya ışık tutan ifadeler kullandı.

Boduç yazısında şu ifadeleri kullandı;
 

"Bugün ki yazıya başlarken size başlıkla birlikte hoş bir tebessüm bırakmak istedim. Hani bir zamanlar Flash Tv'de kocasıyla tartışan bir kadıncağız öfkeli ve şiveli bir dille “Seeeen milyaaar dolaaaar, sen bu kadaar parayıı naptııınnn?” diyor ve kocasına öfke kusuyordu ya... Hah işte bizde şu sıralar tam öyleyiz. Yani biz derken; milletin milyar dolarının akıbetini merak edenler.

Şimdi ne olur ne olmaz diye kaç milyar dolar olduğunu yazmıyorum. Ama gündemi takip ediyorsanız çok iyi biliyorsunuz ki çok milyar dolardan bahsediyoruz. Ben diyeyim 50 milyar dolaaaaar sen de yüz küsür milyaaar dolaaaar... Öyle böyle bir para değil yani! Hani şöyle düşünün bir oda dolusu belki birkaç oda dolusu. Şimdi bu para vardı ama artık yok. Bizde nerede diye soruyoruz. İşte biz derken; milletten yana olanlar yani!

Geçenlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu en başta olmak üzere CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ardından bütün CHP İlçe Örgütleri derken hepsi de bizim gibi bu soruyu sormaya başladı. “Seeen milyar dolaaar, sen bu parayı naaptıııın?” İyi de cevap aldılar mı? Nerdeeee..."



Yazının devamını ve tamamını okumak için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.