Ankara Kuşu kimdir? Ankara Kuşu hesabını kim yönetiyor? O.Y Oktay Yaşar mı?

Ankara Kuşu kimdir? Ankara Kuşu hesabını kim yönetiyor? O.Y Oktay Yaşar mı?
FETÖ ile mücadele kapsamında bu sabah Twitter'da yayın yapan Ankara Kuşu isimli hesabın yöneticisi O.Y. gözaltına alındı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki Ankara Kuşu kimdir? Ankara Kuşu hesabını kim yönetiyor? O.Y Oktay Yaşar mı?

Uzun bir süredir Twitter'da attığı mesajlarla dikkat çeken ve 500 binden fazla takipçisi bulunan Ankara Kuşu'nun yöneticisi O.Y., FETÖ ile mücadele kapsamında gözaltına alındı. Hesbı da kısıtlandırılan Ankara Kuşu'nun kim olduğu merak ediliyor.
 


Ankara Kuşu kimdir?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 'Ankara Kuşu' kullanıcı adıyla ünlenen O.Y. hakkında gözaltı kararı verdi. O.Y., gece saatlerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Bir dönem gazetecilik de yaptığı belirtilen O.Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Ankara Kuşu adlı hesabın Twitter'da 500 bin civarı takipçisi bulunuyordu. Sabah'ın haberine göre Hesabı Oktay Yaşar isimli yerel gazetecinin yönettiği anlaşıldı. Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma yürütülen Yaşar, sabaha karşı gözaltına alındı.


ankara kuşu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.