Ankara'daki saldırıya bakanlıktan jet soruşturma

Ankara'daki saldırıya bakanlıktan jet soruşturma
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen canlı bomba saldırısına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Başkent Ankara’da 1 Ekim Pazar sabahı yaşanan terör saldırısının yankıları sürüyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya ilişkin bir açıklama yaparken, soruşturma başlatıldığını da duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da iki polisin hafif yaralandığı terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak adli soruşturma başlatıldığı bilgisini paylaştı.

Yılmaz Tunç paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.

Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen Başsavcıvekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir.

Bu saldırılar Türkiye'nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Terörle mücadelemiz daha da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.