Arçelik de bunu yaparsa diğerleri neler yapmaz!

Arçelik de bunu yaparsa diğerleri neler yapmaz!
Gazeteci Mehmet Mert Arçelik firması üzerinden aldığı klimanın sorununa yönelik servis çağırdıklarını ve 15 gündür gelen gidenin olmadığını söyledi.

Gazeteci Mehmet Mert Arçelik firmasından 2 yıl önce aldığı klimaya yönelik yaşadığı sorunu paylaşarak durumun çözülmesi adına çağrıda bulundu.

Havalar ısınınca klimayı çalıştırdıklarını ve gazın bitmiş olduğunu fark eden Mert, servis çağırdığını, gaz eklendiğini fakat sonrasında aynı sorunu yeniden yaşadıklarını dile getirdi.

Taşınma anından kaynaklı bir sorun olabileceği ihtimaline yer veren Mert, bir daha servis çağırdıklarını fakat 15 gündür gelen gidenin olmadığını söyleyerek konuya ilişkin tepki gösterdi ve "Arçelik de bunu yaparsa diğer markalar neler yapmaz." dedi.

Türkiye’nin en güvenilir markalarından birisi olarak bildiklerini söyleyen Mert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Arçelik, seni Türkiye’nin en güvenilir markalarından birisi olarak biliyoruz. Nisan 2023’de taşındık. Servisiniz geldi daha 2 yaşındaki klimamızı taşıdı. Havalar ısınınca klimayı çalıştırdık gazı bitmiş. Servisiniz geldi gaz ekledi. Sadece aynı gün soğuttu klima. Ertesi gün yine gazı bitmişti soğutmadı. Belli ki taşınma anında hortumu falan delinmiş gaz kaçırıyor. Bir daha servis çağırdık 15 gündür gelen giden yok.

Bu sıcaklarda bizi klimasız bıraktınız. Sorunu çözmediniz. İlgilenmediniz. Bize Arçelik de bunu yaparsa diğer markalar neler yapmaz.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.