Arınç: Sel gider kum kalır

Arınç: Sel gider kum kalır
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti milletvekili olan oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın istifa edeceği iddialarına tepki göstererek "Ben bu partinin kumuyum, sel gider, kum kalır kimse unutmasın" diye konuştu

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ardından milletvekilli olan oğlu Ahmet Mücahit Arınç’ın da istifa edeceğine yönelik iddialara yanıt verdi. “Ben ömrünü ve siyasetini hep aynı çizgi üzerinde yaşamış ve yürütmüş bir insanım. Ve hayatım boyunca da bedeli her ne olursa olsun inandığım doğruları söylemekten ve inandığım istikamette yürümekten ve dahi yaşamaktan asla ailem ile birlikte vazgeçmedim, vazgeçmedik” diyen Arınç, “AK Parti benim evim, evladım değerlerim. İnsan evini evladını nasıl korur gözetler, yanlışını düzeltmeye çalışırsa ben de işte tam bunu yapıyorum. Bire birde ya da kamuoyunda söylediğim, kamuoyuna göre eleştirisel bana göre ise söylenmesi gereken hakikatler olan sözlerim üzerinden kimse bize muhaliflik kisvesi giydirmeye kalkmasın. Ben bu partinin kumuyum, sel gider, kum kalır kimse unutmasın. Ben muhalefet etmek için değil AK Parti’nin değerlerini koruyarak daha da yükselmesi için söylerim ne söylersem” ifadelerini kullandı. 


Partimiz bellidir

Bazı basın mensuplarının AK Parti İstanbul Milletvekili olan oğlunun istifa edeceğini dillendirdiğini belirten Arın., “Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti İstanbul Milletvekilidir. Kendisini buna cevap vermediyse parti ve meclis çalışmalarından dolayıdır, abdestinden şüphe etmemesindendir. Yok öyle yağma. Biz iki de bir de birilerinin ‘Oku Bakalım Amentü'yü biliyor musun?’ diyeceği insanlar değiliz. Sabrın da bir noktası var. Bizim Amentümüz, yerimiz, partimiz memleketimiz yurdumuz duruşumuz bellidir. Benim aileme kattığım en büyük değer ve yarınlarıma bırakacağım en büyük miras budur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.