Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir?

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mayıs Pazar günü miting düzenleyeceği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin nerede olduğu merak ediliyor.

Ali Birerdinç - 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerine bir hafta kala partiler ve ittifaklar son mitinglerini düzenliyor. Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan da 7 Mayıs Pazar günü İstanbul’da halka seslenmeye hazırlanıyor. İstanbul’da mitinglerini genellikle Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştiren Erdoğan, bu yıl bir ilke imza atıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yüzyılın Mitingi” olarak duyurulan İstanbul mitingi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek. Miting yerinin duyurulmasının ardından vatandaşlar, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin hangi semtte olduğunu ve alana ulaşımın nasıl sağlanacağını araştırmaya başladı. Peki Cumhur İttifakı’nın 7 Mayıs 2023 Pazar günü düzenleyeceği İstanbul mitingine ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede, hangi ulaşım araçları ile miting alanına varılıyor? İşte tüm merak edilen cevaplar…

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi hangi ilçede?

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Bakırköy ilçesinin Yeşilköy mevkiinde yer alıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nden hangi otobüsler geçiyor?

Farklı toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilen Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nden geçen İETT hatları şöyle sıralanıyor:

72T Yeşilköy - Taksim

94Y Yeşilpınar - Bakırköy

98H Metrokent - Bakırköy

98S K.S.S Hastanesi - Bakırköy

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ulaşım alternatifleri

Şehir içi otobüslerin yanı sıra Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne gitmek için Marmaray ve metro seçeneklerini de kullanmak mümkün oluyor. Alana varmak için Marmaray Ataköy durağında inmek gerekiyor. Öte yandan Millet Bahçesi’ne metro aracılığı ile de varılıyor. M1A metro hattı ile miting alanına ulaşım sağlanıyor.

Ayrıca Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne ulaşmak için, şehir içi minibüs hatlarını da kullanmak mümkün. A-31 ve A-04 hatlı minibüsler, alandan geçen ulaşım alternatifleri arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.