Atilla Taş'tan Stalin'e ağır sözler: 'Şerefsiz bir diktatör'

Atilla Taş'tan Stalin'e ağır sözler: 'Şerefsiz bir diktatör'
Ünlü şarkıcı Atilla Taş, Twitter hesabından eski Sovyetler Birliği lideri Stalin hakkında sert ithamlarda bulundu. Taş, Stalin hakkında, "alçak, şizofren, paranoyak ve şerefsiz bir diktatör" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, Twitter hesabından eski Sovyetler Birliği lideri Stalin hakkında sert açıklamalarda bulundu. Stalin'den 'kendi halkından dahi milyonlarcasını katleden, kendi ailesine bile zulmeden, alçak, şizofren, paranoyak ve şerefsiz bir diktatör' olarak bahseden Taş; kendisine yöneltilen eleştirilere ise "Stalin zamanında yaşasalardı, evlerinden alınıp kafalarına sıkılacak geri zekalılar bana burada Stalin romantizmi yapıyor" diyerek cevap verdi.

Eleştirilerin artmasına rağmen söylediklerinden geri adım atmayacağını belirten Taş, bir başka paylaşımında ise, "Tekrar ve tekrar ediyorum! Stalin namussuz, şerefsiz ve alçak bi diktatördü!" ifadelerini kullandı.

Bir diğer twitinde ise, "Arkadaşlar geceyi kapatmak adına, bir özür tweeti olarak kabul edin! Stalin söylemimle bazı solcu kardeşlerimi kızdırmışım sanırım, özür dilerim! Bi daha böyle bi şerefsiz ne zaman gelir dünyaya? onu düşünüyorum şu an!" dedi.

Stalin hakkında yaptığı paylaşımlar sonrası hızla Twitter gündeminde 1 numaraya yükselen Atilla Taş, konuyla ilgili tartışmayı Nazım Hikmet'in bir şiirini paylaşarak noktaladı. Taş'ın daha sonra konuyla ilgili bazı paylaşımlarını sildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.