Ayak seslerini duyuyoruz!

Ayak seslerini duyuyoruz!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Yeni bir yüzyıla hazırlanıyoruz. Yeni yüzyıl Türkiye'nin, Türklerin yüzyılı olacaktır. Bunun ayak seslerini duyuyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, '81 ile 81 Anaokulu’ projesi kapsamında, Trabzonlu iş insanı Erol Tuna’nın bağışlarıyla yapılan Fatma Tuna Kızılay Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Burada konuşan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yılda Türkiye'yi bir baştan bir başa yollarla donattıklarını belirterek, “Havaalanlarını yaptık, hızlı trenlerle, tren hatlarıyla iletişim hatlarıyla baştanbaşa ülkeyi donattık. Bu işleri yaparken bayındırlık bakanı olarak Faruk Özak beyefendi daha sonra çalışma arkadaşım olarak Mehmet Cahit Turan bakanımız onların da büyük emekleri var. 6 bin kilometreden aldığımız bölünmüş yolları 28 bin 500 kilometreye çıkardık. Başladığımız projeler her gün bir açılışa hazır hale geliyor. Böyle giderse o dönemde başladığımız projeleri 10 yıl boyunca açmaya devam edeceğiz” dedi.


Türklerin yüzyılı olacak

Bölgede huzurun sağlanması için gayret ettiklerini söyleyen Yıldırım, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına gün sayıyoruz. 29 Ekim'den itibaren yüzüncü yılımızı tamamlamış olacağız. Yeni bir yüzyıla hazırlanıyoruz. Yeni yüzyıl Türkiye'nin Türklerin yüzyılı olacaktır. Bunun ayak seslerini duyuyoruz. Çünkü bölgede istikrarın devam etmesi için barışın, huzurun kardeşliğin devam etmesi için, gecesini gündüzüne katan Kafkaslarda, Orta Asya'da, Balkanlar'da, kuzeyde, güneyde, Ortadoğu'da gece gündüz gayret eden, insanlık için, insanlığın huzuru ve barışı için çalışan bir liderimiz var, Recep Tayyip Erdoğan var. Dolayısıyla liderimizin arkasında sadece Türkiye'nin aydınlık yarınları değil, aynı zamanda etrafımızdaki 1 buçuk milyar komşularımızın refahı, geleceği için de en büyük gayreti Türkiye gösteriyor. Türkiye'nin lideri gösteriyor. Onun için bir an önce Ukrayna-Rusya savaşının bitmesi için gayret ediyoruz. Tahıl koridorunun açılması, esirlerin mübadelesi için İstanbul'da, Antalya'da, Türkiye'de bir araya getirilmesinin amacı dini inancı görüşü ne olursa olsun daha fazla sivilin hayatını kaybetmemesi, daha fazla masum yavruların hayatta kalması. Bunun için gayret ediyoruz" diye konuştu.

DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.