Aynı şehirde aynı anda iki mevsim

Aynı şehirde aynı anda iki mevsim
Aynı anda iki farklı mevsimin yaşandığı Mersin'de vatandaşların bir kısmı Toroslar'da kayak yaparken bir kısmı sahile inerek güneşli havanın tadını çıkarıyor.

Aynı anda aynı şehirde iki mevsim birden yaşanıyor. Mersin'de vatandaşların bir kısmı Toroslar'a çıkarak kayak yapıp kar topu oynayarak kışın tadını çıkarırken, bir kısmı da kent merkezinde sahile inerek balık tutuyor, yürüyüş yapıyor, çimlere oturuyor ve güneşli havanın keyfini çıkarıyor.

Üniversite öğrencisi İsa Zehuroğlu bu durumla ilgili, "Mersin'in yüksek kesimlerinde karlı hava var ama kent merkezinde güneşli sıcak hava hakim. Biz de arkadaşlarımızla sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat ederek bu güzel havanın keyfini bu güzel havanın keyfini çıkartıyoruz" dedi.

Utku Can Bozkurt da,"Arkadaşlarımızla sahile geldik. Oturuyoruz, zaman geçiriyoruz. Toroslar'da kar yağıyor ama şehir merkezine geldiğimizde çok güzel bir hava karşılıyor bizleri. Biz de güzel havayı fırsat bilerek sosyal mesafe maske kuralına dikkat ederek sahile gedik" diye konuştu.

Sahile balık tutmak için gelen Veli Aktaş ise "Kaç gündür evdeydim. Sahile geldim. Balık tutuyorum. 3 metre mesafe ile maskeli şekilde oturuyoruz, temiz hava alıyoruz" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.