Bahçeli 'ateşkes sağlanmazsa' dedi, Türkiye'yi de işin içine kattı: Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan destek gecikmedi

Bahçeli 'ateşkes sağlanmazsa' dedi, Türkiye'yi de işin içine kattı: Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan destek gecikmedi
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısına arka çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin İsrail'e 24 saat süre vermiş ve saldırıların durmadığı takdirde Türkiye'nin süratle devreye girmesi gerektiğini savunmuştu.

Bahçeli yaptığı çağrıda "24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır." ifadelerine yer vermişti.

Bahçeli'nin çağrısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu destek verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Temel Karamollaoğlu, "Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum" dedi.

Davutoğlu da "Günlerdir algı yönetimi ve provokatif çıkışlar ile Gazze’de yaşanan katliamı perdelemeye çalışanlara rağmen, bu insanlık suçuna dur demek adına atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi; Sayın Devlet Bahçeli'nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum" açıklamasını yaptı." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.