Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'lu videosunda mesaj kime? MHP'den açıklama geldi

Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'lu videosunda mesaj kime? MHP'den açıklama geldi
MHP Lideri Bahçeli'nin, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısının Cumhur İttifakı ve AK Parti'ye gönderme olduğu iddialarına parti açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde parkta eşofmanlarıyla yürüyüş yaparken çekilen görüntüleri partinin sosyal medya hesabından paylaşılmış ve söz konusu videoda Ferdi Tayfur'un 'Söyleten sensin' şarkısındaki sözleri dikkat çekmişti.

Şarkıdaki "Ben sana dost oldum, sen düşman oldun; senden çektiklerim yetti canıma!" ifadeleri Bahçeli'nin AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na gönderme yaptığı şeklinde yorumlanmıştı. Bahçeli'nin AK Parti'ye göndermede bulunduğu iddiaları üzerine MHP'den söz konusu konuyla ilgili açıklama geldi.

TGRT Haber'e konuşan MHP Genel Yardımcısı Semih Yalçın, videonun Cumhur İttifakı'na mesaj olmadığını belirterek "Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret" dedi.

Yalçın şunları söyledi:

"Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz büyüğümüzle; ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyorlar. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret"

'MERAL AKŞENER'E YORUMLANMASI DOĞRU OLMAZ MI?'

"Oradaki şarkı sözlerini mesela başka bir şekilde düşünelim, şarkı sözlerini Cumhur İttifakı'na yorumlayacaklarına, bizden giden Meral Akşener'e ve o ekibe yorumlaması daha doğru olmaz mı? Kongreleri geliyor cumartesi, onlara da yorumlamaya bir yani alternatif olarak söylüyorum.

"DEM Parti toplantılarında Türk Bayraklarının indirilmesine yönelik bir tavır" olabileceği yorumlarına da set çekerek "Evet, o işe çok tavırlıyız; o işi görüp de susanlara da tavırlıyız. Ama video ile ilgisi yok"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.