DSİ personel alıyor! Bakan duyurdu!

DSİ personel alıyor! Bakan duyurdu!
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, DSİ’nin işçi istihdam edeceğini duyurdu. DSİ'ye kaç personel alınacak? Hangi branşlara alım yapılacak? DSİ personel alımı 2023 ne zaman?

Fatma Müge Yücetürk - Devlet Su İşleri (DSİ) personel alıyor. Haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki DSİ kaç personel alacak, hangi branşlara işçi alınacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Kaç personel alınacak?

Twitter hesabından personel alımına ilişkin detayları paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, kaç personel alınacağını da açıkladı. Kirişçi yaptığı duyuruda, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzde istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Kirişçi’nin paylaşımı ile birlikte paylaşılan açıklamada, alınacak personellerin merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirileceği belirtildi.

DSİ personel alımı 2023 ne zaman?

Yapılan personel alımı açıklamasında ayrıca istihdamların Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacağı da belirtildi.

Hangi branşlara alım yapılacak?

Devlet Su İşleri’ne alınacak 1727 sürekli işçinin hangi branşlarda çalışacağı da merak konusu oldu. Yapılan açıklamada branşlarla ilgili detaylara yer verilmezken, “çeşitli branşlar” ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.