Bakan Hulusi Akar terörle mücadelede önemli yere sahip Namaz Dağı'na çıktı

Bakan Hulusi Akar terörle mücadelede önemli yere sahip Namaz Dağı'na çıktı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile terörle mücadelede önemli bir yere sahip olan Namaz Dağı'nda incelemelerde bulundu. Ayrıca Akar ve heyeti, geceyi Şırnak'ta geçirdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile dün Gökçeada'daki komando birliğinde incelemelerde bulundu. Beraberindeki TSK komuta kademesi ile ardından Şırnak'a geçen Bakan Akar, geceyi 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığında geçirdi.

Buradaki terörle mücadelede önemli bir yere sahip olan Namaz Dağı'na çıkarak terörle mücadele kapsamında alınan tedbirleri inceleyen Bakan Akar, bölgedeki jandarma komando taburunda incelemelerde bulundu. Bakan Akar'ın, jandarma birliklerini terörle mücadeledeki başarılarından dolayı tebrik  ettiği belirtildi.

Ardından Bakan Akar'ın sabah saatlerinde beraberindeki komutanlarla 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığının Harekat Merkezi'nde bir araya geldiği ve sınır hattında ve ötesinde görev yapan birlik komutanları ile toplantı yaptığı bildirildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.