Bakan Koca'dan 'Menzil' cevabı: Vatandaş mücadele edeceğimizden emin olsun

Bakan Koca'dan 'Menzil' cevabı: Vatandaş mücadele edeceğimizden emin olsun
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Menzil tarikatının Bakanlık içinde örgütlendiği iddialarına cevap verdi: Vatandaş, beynini, zihnini kiraya vermiş her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun.

Menzil tarikatının Sağlık Bakanlığı'nda örgütlendiği iddiasına cevap veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vatandaş, beynini, zihnini kiraya vermiş her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Cüneyt Özdemir'in "Bir başhekim yardımcısının görevden alınması çok konuşuldu, bu vesileyle de Sağlık Bakanlığı'nda Menzil Tarikatı'nın örgütlendiği tartışılıyor. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusuna cevap veren Bakan Koca şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız şundan emin olsun beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun."

NE OLMUŞTU?

Erkeklere boşanmak yerine ikinci eş almaları tavsiyesini yapan, eski ismiyle GATA, yeni ismiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak çalışan Dr. Ali Edizer hakkında başlatılan soruşturma neticesinde görevden alınmıştı. Bu olay sonrasında tarikatların Sağlık Bakanlığı'nda örgütlendiği iddiaları yeniden gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.