Bakan Koca: 'Sokakta geçirilecek zamana kısıt getirme' kararını ilettik

Bakan Koca: 'Sokakta geçirilecek zamana kısıt getirme' kararını ilettik
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısında "Sokakta geçirilecek zamana kısıt getirmek" için tedbir önerisi kararı alındığını ve değerlendirmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısında "Sokakta geçirilecek zamana kısıt getirmek" için tedbir önerisi kararı alındığını ve değerlendirmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağını belirtti.

"DAHA İLERİ SEVİYE TEDBİRLERE İHTİYACIMIZ VAR"
Koca, Türkiye'de daha ileri seviyede tedbirlere ihtiyaç olduğunu kaydetti. Sosyal izolasyonun önemine değinen Bakan Koca, sokakta geçirilen zamanın azaltılmasına ve sosyal teması en aza indirecek bir hayat tarzına ihtiyaç var dedi.

TAVSİYE KARARLARINI CUMHURBAŞKANIMIZA ARZ ETTİM"
Bilim kurulunun 83 milyon için önerdiği tedbir, belli bir süreliğine belli sınırlar konmuş bir hayattır. Artık yeni bir mücadele yöntemi hayata geçiyor. Devletimiz tüm gücünü ortaya koyacak. Hastalığın önünü keseceğimize inanıyorum. Bugün bilim kurulumuzun aldığı tavsiye kararlarını sayın cumhurbaşkanımıza da arz ettim. Alınan tedbirlere sıkı sıkıya uyulması, umudumuzun gerçeğe dönmesini kolaylaştıracaktır. Ne kadar çok dikkat edersek o kadar kısa sürede bu işin üstesinden geleceğiz. Bu vesileyle mücadelede gönlünü ortaya koyan bütün sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.