Bakan Soylu'dan 'kontrollü normalleşme' açıklaması

Bakan Soylu'dan 'kontrollü normalleşme' açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de bugün itibariyle kademeli olarak başlaması planlanan normalleşme dönemine yönelik açıklamada bulundu. Bakan Soylu, 'Yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz' dedi.

Pazartesi akşamı yapılan Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süredir beklenen 'kademeli normalleşme' dönemine geçişin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası risk seviyesi düşük olan illerde tedbirlerde gevşeme başlatılıp normal hayata geri dönüş hızlandırılırken, süreçle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'denetim' açıklaması geldi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni denetim modeline geçileceğini duyuran Süleyman Soylu, şu ifadeleri kullandı: "İllerimizin risk düzeyine göre “Kontrollü Normalleşme” döneminde YENİ ve DAHA YOĞUN DENETİM modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığı ve kurallara uyma hassasiyetiyle, bu süreci inşallah birlikte atlatacağız. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak hep birlikte..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.