Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sağay'ın evine pompalı tüfekle saldırı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sağay'ın evine pompalı tüfekle saldırı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yasin Sağay'ın evine Sağay'ın eşi ve çocukları evdeyken pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu. Saldırıda kimsenin yaralandığı belirtilmezken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Bu sabaha karşı 04.30 sularında meydana gelen olayda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Ensar Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Yasin Sağay'ın aile yakınlarının da yaşadığı apartmanın önüne motosikletle 2 şüpheli geldi. Şüpheliler, apartmana pompalı tüfeklerle 7 kez ateş açıp motosikletle olay yerinden uzaklaşırken, tüfekten çıkan saçmalar apartmanın duvarlaına ve Sağay'ın oturduğu dairenin camlarına isabet etti. Sağay'ın olay esnasında Antalya'da olduğu ve saldırı esnasında evin içinde bulunan Sağay'ın eşi ve çocuklarının saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

İhbar üzeirne olay yerine gelen Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, tespit ettikleri 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

'Şans eseri sıkılan içki kurşunuysa onlar için ancak dua edebilirim'

Kendisi şehir dışındayken evi saldırıya uğrayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yasin Sağay ise olayla ilgili olarak, "Bina aile apartmanı. Evde olmadığım sırada bu olay gerçekleştirilmiştir. Evde o sırada eşim ve çocuklarım vardı. Olayın bu şekilde aile apartmanımıza gerçekleşmesi bizler için ayrı bir üzücü durum olmuştur. Tabi ki çocuklarım bu durumdan etkilendi. Dün gece saatlerinde oturduğum eve isabet eden kurşunlar şahsıma ya da temsil ettiğim davama yapıldıysa onur, aileme yapıldıysa; esef duyarım. Yok bir avuç sarhoşun, şans eseri sıktıkları içki kurşunuysa onların hayrı için ancak dua edebilirim. Emniyet güçleri, titizlikle konuyu araştırmaktadır. Kısa süre içerisinde olayın faillerinin; varsa arkasındakilerin bulunacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.