Barış Yarkadaş DAMGA'da yazdı: Kürşat Ayvatoğlu yalnız değildir!

Barış Yarkadaş DAMGA'da yazdı: Kürşat Ayvatoğlu yalnız değildir!
Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu kullandığı görüntüler önce sosyal medyayı ardından da ülke gündemini sallayan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu hakkında bir yazı kaleme alan DAMGA yazarı Barış Yarkadaş önemli ifadeler kullandı. Yarkadaş; "AKP’nin 19 yılını özetleyen olay sizce nedir?" diye sorsalar, hiç tereddüt etmeden, "Kürşat Ayvatoğlu’nun ortalığa saçılan hikayesi" derim. " dedi.

Barış Yarkadaş bugün DAMGA'da yayımlanan yazısında; ""AKP’nin 19 yılını özetleyen olay sizce nedir?" diye sorsalar, hiç tereddüt etmeden, "Kürşat Ayvatoğlu’nun ortalığa saçılan hikayesi" derim. Çünkü; bu hikayede, para – güç – rant – siyasetin kirli çarkları ve açgözlülük var… Tüm bunlar, aslında AKP’nin 19 yılını özetliyor.

Düşünün; o dönem 23 yaşında olan bir genç, Kastamonu’da oto galerilerinin olduğu bir pazarda 5 TL’ye araba fotoğrafı çekip galeriler için hizmet verirken, “kaderi” AKP’li Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve İl Başkanı Doğan Ünlü’yle tanışmasıyla birlikte değişiyor. Kimi zaman fotoğrafçılık, kimi zaman basit elektrik işleri yaparak günlük geçimini sağlayan Kürşat Ayvatoğlu, birkaç yıl sonra, Demet Akalın konserinde en önden bilet alan, yakınlarının anlatımına göre elini viskiyle yıkamaya başlayan ve bunu instagramda yayınlayan bir ‘canavar'a dönüşüyor.

Kürşat Ayvatoğlu’nun maceralarını hep birlikte izliyoruz. AKP’li Ayvatoğlu, 2014 yılında Kastamonu Belediyesi’ni desteklediği partinin kazanmasının ardından hiçbir ilgisi olmadığı halde Kültür Müdürü yapılıyor. Ardından yönetmesi için emrine bütçe veriliyor. Belediyedeki birçok alım satıma Kürşat Ayvatoğlu karar veriyor! Tabii ki; Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile İl Başkanı Doğan Ünlü’nün tam desteğiyle." sözleriyle Ayvatoğlu gündemine değindi.


Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.