Barış Yarkadaş özel bir hastanede yaşanan skandalı açıkladı!

Barış Yarkadaş  özel bir hastanede yaşanan skandalı açıkladı!
Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman - Siyaset programında İstanbul'da özel bir hastanede yaşanan skandalı açıkladı.

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdik Zaman - Siyaset programının bu haftaki konukları gazeteciler Özlem Gürses, Elfin Tataroğlu, İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'dı.

Yarkadaş, Halk TV canlı yayınında İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde unvanı Profesör olan bir doktorun hastasının reçetesine ilaç yerine dua yazdığını aktararak şöyle konuştu:

"Öğlen saatlerinde beni Nihal Uçar isimli bir yurttaşımız aradı.

'Ben Halk TV izleyicisiyim başıma çok ilginç bir şey geldi. Bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben CHP Şişli eski İlçe Başkanı Hıdır Tanrıverdi'nin yakınıyım, ondan aldım telefonunuzu" dedi.

Nihal Uçar isimli yurttaşımız Bağcılar'da özel bir hastaneye gidiyor. Birinci tedavisini görüyor bazı ilaçları alıyor, sonra ikinci tedavisine gidiyor. Hastane ismini RTÜK'ten dolayı vermeyeceğim.

Bir sorunu var tiroid ile ilgili burada profesör doktora tedavi oluyor. Bu doktorun adı da Mustafa. Doktor bey, Nihal hanımı muayene ettikten sonra 25 miligramlık bir ilaç veriyor. 'Sabah bunu 1 tane aç karnına için' diyor. Nihal hanım da 'tamam' dedikten sonra 'Hocam başka bir tavsiyeniz var mı?" diye soruyor.

barış yarkadaş

Doktor bey masasına oturuyor, üç tane kağıt açıyor. 3 tane kağıda 3 tane surenin ismini yazıyor.

'Enam Suresi'ni oku organ yetmezliğine iyi gelir' diyor. Sebe Suresi'ni oku tiroidine iyi geliyor' diyor. Ahzap Suresi'ni oku inmün sistemini iyileştirir" diyor.

barış yarkadaş

Yani gerçekten sinirden gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Bakın doktorun el yazısı bunlar, ekranda görüyorsunuz. Nihal Hanım şu anda bizim yayınımızı izliyor. Ben de inanmakta zorluk çektim. "

barış yarkadaş

PEYGAMBERİN İSMİNİ SÖYLEYİP, PEÇETE KOYUP 'RAHATLADIN MI?' DİYE SORDU

Bağcılar Medipol Hastanesi'nden Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün başka hastalara da benzer yöntemler uyguladığını belirten Yarkadaş, doktorun Nihal Uçar'ın başına peçete koyarak Davut peygamberin ismini söylediğini ç, dua okuduğunu ve "Rahatladın mı?" diye sorduğunu aktardı.

Yarkadaş daha sonra ise doktorun tedavi sırasında bazı hastalara su içirdiğini "İçerken bismillah de" telkininde bulunduğunu ve "Bu suyu içersen iyileşirsin" dediğini de dile getirdi.

barış yarkadaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.