Barış Yarkadaş'tan flaş sözler: Meral Akşener mescitte mi ikna edildi?

Barış Yarkadaş'tan flaş sözler: Meral Akşener mescitte mi ikna edildi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönüşünün etkileri devam ediyor. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, nasıl ikna edildiğini anlattı.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Altılı Masa'ya geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dönüşü ile ilgili olaral kulis bilgileri paylaşarak, mescitte ikna edildiğini dile getirdi. Yarkadaş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.


Mescitte ikna edildi

Yarkadaş Twitter'dan paylaştığı iletilerde; "Akşener’i anlayamıyorum. Partisinin barajın altında kalacağını görünce masaya dönüyor; toplantıda yine masayı terk ediyor. Akşener, Babacan’a sinirlenip çıkarken, Davutoğlu engelleyip salondaki mescitte 15 dk konuşuyor. Akşener geri dönüyor.  Ne yapmak istediğini anlayan var mı? Davutoğlu’nun müdahalesi ile yeniden masaya oturan Akşener,  ortak vekil listesine dahil olmayacağını ve kendi listesiyle gireceğini beyan ediyor. Bir sorun yok; kendi tercihidir. Ancak yarattığı kriz muhalefete çok zarar verdi. Siyaset konuşulamaz hale geldi. Çok yazık etti. Akşener’in dün yarattığı krizi Davutoğlu 12. Maddeyi bizzat kaleme alarak çözüyor. Bir formül de bakanlık sayılarının artırılması. Davutoğlu ve Babacan’ın ilk hedefi mecliste grup kurmak. Umarım bu süreci de kazasız belasız atlatırlar. Dün Saadet Partisi’nin ardından CHP Genel Merkezi’nin önüne gittim. Onlarca insanla sohbet ettim. Bu halkın umudunu kıranlar, emin olun ki; sokağa çıkacak yüz bulamaz. Herkes her şeyin farkında. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Kimse kendisini Kafdağı’nda görmesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.