Barış Yarkadaş'tan şok iddia! İmamoğlu giderse yerine gelecek isim

Barış Yarkadaş'tan şok iddia! İmamoğlu giderse yerine gelecek isim
tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İmamoğlu’nun "görevden uzaklaştırılması’’ halinde yerine gelecek ismin telaffuz edildiğini iddia etti ve "Ekrem İmamoğlu’nun yerine getirecekleri Ak Parti’li bile hazır…" adlı yazısında o isimi açıkladı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘’terörle iltisaklı kişilerin işe alınması” dosyası ile birlikte Ak Parti ve MHP’nin İBB’yi CHP’nin elinden almakta kararlı olduğunu söyledi.

Yarkadaş, siyaset kulislerinde artık İmamoğlu’nun "görevden uzaklaştırılması’’ halinde yerine gelecek ismin bile telaffuz edildiğini iddia etti ve "Ekrem İmamoğlu’nun yerine getirecekleri Ak Parti’li bile hazır…" başlıklı bugünkü gelecek ismi açıkladı.

Ak Parti kulislerinde dile getirilenlere göre, İmamoğlu’nun görevden uzaklaştırılması halinde bu koltuk için üç isim geçiyor. 

Bunlardan biri Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, diğeri Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, diğeri ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen... 

Ancak son dönemde ibrenin Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i gösterdiği belirtiliyor. 

Hilmi Türkmen’in son dönemlerde İstanbul sermayesinin gözdesi haline gelen Üsküdar’ı yönettiğine vurgu yapan bazı Ak Parti’liler, “Hilmi Bey İstanbul’u da rahatlıkla yönetebilir’’ diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.