Başak Demirtaş hakkında tepki toplayan paylaşıma gözaltı!

Başak Demirtaş hakkında tepki toplayan paylaşıma gözaltı!
Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş için sosyal medya hesabından çirkin ve ahlak dışı ifadeler kullanan 'Vedat Muti7' kullanıcı isimli şahıs gözaltına alındı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada ise “Söz konusu paylaşımlarda bulunan ve kimliği tespit edilen şahıs hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, soruşturma aşamaları hassasiyetle takip edilmektedir” denildi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Twitter hesabından, "Kadın dayanışması adına özellikle AKP’li kadınları Başak Demirtaş’a destek vermeye, savcıları ve hakimleri de görevlerini yapmaya davet ediyorum. Trol diyoruz ciddiye almıyoruz diyoruz ama bu kadar da bayağılaşmasanız keşke" ifadeleri ile bir kınama mesajı yayınladı.

ADALET BAKANI GÜL: GEREĞİ YAPILACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum." ifadelerini kullandığı paylaşımında,  "Bir insanın onuru, iffet ve haysiyeti her şeyin üzerindedir. Hukuk, bu terbiyesiz ve provokatif sözlere karşı gereğini yapacaktır." dedi.

Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımda bulunan Vedat Yazıcı'nın hesabının daha sonra askıya alındığı görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.