Başpolisler ve kıdemli başpolislerin sözlü sınav sonucu ve uzaktan eğitimi 3. kez ertelendi!

Başpolisler ve kıdemli başpolislerin sözlü sınav sonucu ve uzaktan eğitimi 3. kez ertelendi!
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 28 Eylül - 9 Ekim arasında gerçekleşen Başpolis ve Kıdemli Başpolislerin Komiser yardımcılığına yükselme mülakat sınav sonuçlarını 3. kez ertelendi.

Polis Akademisi Başkanlığınca  Başpolis ve Kıdemli Başpolislerin Komiser yardımcılığına yükselme mülakat sınavı yapıldıktan sonra sonuçlar beklenmeye başladı. Ayrıca mülakatta başarılı olan personellere 8-21 Kasım tarihleri arasında uzaktan eğitim verilmesi planlanmıştı. Ancak koornavirüs sebebiyle 4 aydır mülakat sonuçlarını öğrenemeyen polislere iki şok daha geldi.  eğitim duyurusu önce 23 Kasım - 6 Aralık'a, sonra 14 - 27 Aralık'a, sonra da 18 -31 Ocak'a ertelendi.

Sınava giren Başpolis ve Kıdemli Başpolisler, kendilerinin mülakat ve uzaktan eğitimleri ertelenirken, Polis Akademisi'nin 24 Kasım'da Sivil Memurlar için görevde yükselme sınavını yaptığı ve açıkladığı, 28 Kasım'da POMEM giriş sınavı duyurusu yayımlandığı, 4 Aralık'ta da Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Doktora Yeterlilik Yazılı ve Sözlü Sınav duyurusunun yapılacağının ilan edildiğine dikkat çekiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.