Belediyede büyük kavga! Başkanvekili ile danışman birbirine girdi!

Belediyede büyük kavga! Başkanvekili ile danışman birbirine girdi!
Küçükçekmece Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ekrem Kaya ile Belediye Başkan Danışmanı Süleyman Gevezoğlu belediye binasında birbirine girdi.

Küçükçekmece Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ekrem Kaya ve Belediye Başkan Danışmanı Süleyman Gevezoğlu arasında telefonda başlayan tartışma kavgayla bitti.

Belediye Başkan Yardımcıları katında gerçekleşen kavgayı belediye çalışanlarının güçlükle ayırdığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Gevezoğlu, Kaya’yı telefonla arayarak bir ricada bulundu. Kaya ise Başkan Yardımcısı Faysal Güler ile görüşmesi gerektiğini söyledi. Bu cevabı beğenmeyen Gevezoğlu telefonu Kaya’nın suratına kapattı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI ARAYA GİRDİ

Bu duruma sinirlenen Ekrem Kaya, kendi odasıyla ayını katta bulunan Gevezoğlu’nun odasına gitti. Sekreterin, “Toplantı var giremezsiniz” demesine rağmen zorla içeri girmek istedi. Gürültüyü duyan ve dışarıya çıkan Gevezoğlu, Kaya ile tartışmaya başladı. İkili arasında kısa süreli itişmeler oldu. Daha sonra belediye çalışanları araya girerek Gevezoğlu ve Kaya'yı sakinleştirdi. Tartışmanın ardından Gevezoğlu'nun izne ayrıldığı öğrenildi. Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Ekrem Kaya ve Süleyman Gevezoğlu ile görüşeceği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.