Berat Albayrak’ın düğünde yaptığı konuşma espri konusu olmuş

Berat Albayrak’ın düğünde yaptığı konuşma espri konusu olmuş
Gazeteci Nuray Babacan, eski bakan Berat Albayrak’ın bir nikahta yaptığı konuşmanın espri konusu olduğunu aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Partiyi yerel seçime taşıyacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) büyük değişim yaşanmış ve MKYK listesindeki 49 isim yeni listede yer almazken, 26 isim ise yerini korumuştu. Listede yer almayan isimler arasında Binali Yıldırım, Mustafa Şentop, Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli gibi önemli isimler bulunuyordu.

Gazeteci Nuray Babacan, seçimlerden sonra kurulan yeni kabine ve değiştirilen bakanlar arasındaki çekişmelere yönelik dikkat çeken kulis bilgilerini aktardı.

AK Parti içinde ekipleşme olduğunu ve gelen bakanın bir önceki ekibe güvenmediği için üst yönetimi toptan değiştirdiğini söyleyen Babacan, "Hatta ilginçtir, “Görevde kalmasını istediğiniz isimler var mı” diye soran bir bakanın, ilk önce kendisine bildirilen bu isimleri görevden aldığı anlatılıyor." dedi.

Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bir nikahta yaptığı konuşmadaki “Aslolan şükür ve sabırdır” sözlerinin espri konusu olduğunu yazdı.

Babacan 'Halef-selef hesaplaşması bakanların görevlendirme listelerine nasıl yansıdı?' başlıklı yazısında Albayrak hakkında çarpıcı olayı aktardı:

Görevden alınan eski bürokratların halleri de çok komik. Geçenlerde İstanbul’da yapılan bir düğünde nikah şahidi olan Berat Albayrak’la aynı kareye giren ve etrafında kümelenen isimlerin tamamının ‘eski bürokrat’ olduğu anlatılıyor. Biri de Maliye eski Bakanı Nurettin Nebati. Nebati’nin durumu için “Hiçbir konuda inisiyatif kullanamadı, sadece kullanıldı” diyenler az değil. Kendini eğitime vakfettiği babası tarafından açıklanan Berat Albayrak’ın nikahta yaptığı konuşmadaki “Aslolan şükür ve sabırdır” sözleri, “Ermiş mi bu?” diye esprilere konu olmuş.

İlgili Haberler

Kaynak:Mustafa Dolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum