Berlusconi'den genç sevgiliye dev miras!

Berlusconi'den genç sevgiliye dev miras!
Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İtalyan siyasetçi Silvio Berlusconi’nin mirası ortaya çıktı. Mirastan genç sevgili de payını aldı.

Cansev Temuçin - 86 yaşında hayatını kaybeden İtalya’nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin merakla beklenen mirası açıklandı. Özel yaşamıyla da sık sık gündeme gelen Berlusconi’nin mirasından eski eşinin, sevgilisinin ve çocuklarının ne kadar pay aldığı belli oldu.

14 Haziran 2023 tarihinde toprağa verilen Silvio Berlusconi’nin mirasından en büyük çocukları olan Marina ve Pier Silvio’ya Fininvest şirketinde çoğunluk hisseleri verildi. İki kardeş de eşit oranda hisse elde etti. Öte yandan Berlusconi’nin ikinci evliliğinden olan Barbara, Eleonora ve Luigi isimli çocuklarına da şirketten hisse verildiği belirtildi.

Son sevgiliye mirastan pay

Mirasta dikkat çeken detay ise Silvio Berlusconi’nin son sevgilisi olan Marta Fascina’ya verilen pay oldu. Bir süredir 33 yaşındaki Fascina ile birlikte olan Berlusconi, genç sevgilisine “eşim” diye sesleniyordu. İtalyan siyasetçinin, Marta Fascina’ya 100 milyon euro tutarında miras bıraktığı öğrenildi.

Mirasında 2006 yılında yazdığı öğrenilen Berlusconi’nin mirasından yakın arkadaşına 30 milyon euro, kardeşine ise 100 milyon euro pay bıraktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.