Berna Laçin Turkuvaz Medya Grubu hakkında suç duyurusunda bulunacak

Berna Laçin Turkuvaz Medya Grubu hakkında suç duyurusunda bulunacak
Berna Laçin, Turkuvaz Grubu'ndan tekzip istedi.

Twitter hesabından konu hakkında açıklama yapan Berna Laçin, "Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğum ortadadır" ifadelerini kullandı. Turkuvaz Grubu'ndan tekzip isteyen Laçin'in açıklaması şu şekilde:

"Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğum ortadadır. Başörtüsü ile ilgili her fırsatta kadınların özgür seçimlerinden yana olduğunu dile getirdim. Bugüne kadar böyle çirkin bir dedikodu ve iftira ile hiç karşılaşmadım. Turkuvaz Grubu derhal tekzip etmelidir! Çok yalan, saptırma haberle karşılaştım ama bin yol önce önce kalkmış “Başörtü Yasağı”nı desteklemek gibi saçma ve uydurma bir suçlama karşısında ben bile şaşırdım. Kötülük ve yalan sınır tanımıyor. Pek aldırmam normalde ama bu defa çizgi çok aşıldı!

3 gün önce basın toplantıma katılan,yeni projemin haberini haberi yapan, beni yayınlayan Sabah-ATV Türkuvaz M. Bugün ortada hiçbir şey yokken,geçmişe dönük iftira ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Bu suni gündemin parçası olmamak için konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.