Vehbi Orakçı yeniden aday! "Beylikdüzü AK Partili olacak!"

Vehbi Orakçı yeniden aday! "Beylikdüzü AK Partili olacak!"
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Vehbi Orakçı, “Beylikdüzü'nü kazanmak, Beylikdüzü'nü yeniden AK Parti şehri kılmak için yola çıktık. Beylikdüzü AK Partili olacak bu iddia ile çalışacağız” dedi

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, AREV Okulları ve AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Beylikdüzü için var gücüyle çalışacaklarını anlatan Orakçı, “Bugün daha bir umutla ve inançla güne başlıyorum değerli kardeşlerim.

Bu inancın kaynağı; hak, adalet, vicdan, merhamet, toplumsal hizmet ve geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için değer ve hizmet üretme heyecanıyla adanmışlığımızın aşkıdır Allah'ın izniyle. Bireysel çıkarlardan, kibirden, nobranlıktan, tembellikten, konformist ve keyfe keder bir hayat arayışından uzak toplumsal gelişim, eğitim, sosyal hizmetler, yerel kalkınma odaklı bir yönetim anlayışıyla yarım kalan hizmet hikayemizi tamamlama fırsatı bulabilmek için yola çıkıyoruz. İstanbul ve Türkiye'de marka olan Beylikdüzü'müzün Avrupa'da ve Dünyada da örnek gösterilen bir şehir olması için yola çıkıyoruz” dedi.

Beylikdüzü'nü kazanacağız

İddialı konuşan Vehbi Orakçı, “Beylikdüzü'nde yaşayan kadınların, yaşlıların, engellilerin ve tüm yaşayanlarının daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam sürmesi için, halkın ve hakkın rızası için yola çıkıyoruz.“Beylikdüzü'nü kazanmak, Beylikdüzü'nü yeniden AK Parti şehri kılmak için yola çıktık. Beylikdüzü AK Partili olacak bu iddia ile çalışacağız” dedi.

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.