Beyoğlu'nda bina çöktü!

Beyoğlu'nda bina çöktü!
Beyoğlu'nda toprak kayması sonucu bina çöktü. Çöken binada can kaybı yaşandı mı? Beyoğlu'nda çöken bina kaçak mı? Çöken bina ile Arda Turan'ın bağlantısı ne?

"Arda Turan'ı uyardık"
İmrahor Caddesi üzerinde bulunan bir temel açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Toprak kayması nedeniyle 4 katlı binada boşaltıldı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bina bir süre sonra büyük bir gürültüyle çöktü.Çökme tehlikesinin yaşandığı binanın sahibi Emin Ertürk de "Arda Turan burada kardeşi adına bir otel inşaatına başladı. İstişare ettik uyardık söyledik, fotoğraflar gösterdik. Belirgin bir şekilde açılmalar oldu. Ben onları da uyardım" diye konuştu.

"Malesef bina kaçak"
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çöken binayla ilgili açıklama yaptı. Temelinde toprak kayması yaşanan binanın kaçak olduğunu belirten Demircan, "Yoğun yağmurlardan dolayı istinat duvarının yıkılmasından sonra büyük bir tehlike yaşanıyor şu anda binada. Hep birlikte görüyoruz zaten. Olay bir buçuk saat önce oldu. Bu süre içerisinde belediyemiz müdahalesini sürdürüyor. 3 bina tahliye edildi, elektriği ve suyu kesildi. Hayati bir tehlike şu anda insanlar için söz konusu değil. Şu anda bütün resmi kurumlar olarak tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Maalesef iskanı, ruhsatı yok, kaçak bina." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.