Bilim Kurulu üyesi Füsun Eyüboğlu: Öncelik AVM'ler değil

Bilim Kurulu üyesi Füsun Eyüboğlu: Öncelik AVM'ler değil
Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Füsun Eyüboğlu, tedbirlerin gevşetilmesi konusunda kendilerinin sadece tavsiye verdiğini belirterek, "Şu an duruma baktığımız zaman bir şeyler gevşetilebilir ama öncelik AVM'lerin açılması değildir. İki aydır emek verildi ama her şey gevşerse 10 günde aynı noktaya geri döneriz" dedi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Füsun Eyüboğlu, Türkiye'nin Koronavirüs sürecinde normalleşme planına ilişkin değerlendirme yaparken, "Bilim Kurulu öneriler veriyor ama uygulayıcı biz değiliz. Keşke öncelik AVM'ler olmasaydı" dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Füsun Eyüboğlu, Türkiye'nin salgın sonrası normalleşme planını RS FM'de Atilla Güner'le Akşam Postası yayınında yorumladı.

"ÖNCELİK AVM'LERİN AÇILMASI DEĞİLDİR"
Prof. Dr. Eyüboğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'normalleşme planı' doğrultusunda 11 Mayıs'ta AVM'lerin ve kuaförlerin açılacak olmasına ilişkin, "Şu an duruma baktığımız zaman bir şeyler gevşetilebilir ama öncelik AVM'lerin açılması değildir. İki aydır emek verildi ama her şey gevşerse 10 günde aynı noktaya geri döneriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.