BİM 5 Mayıs 2023 kataloğu! Bu cuma BİM’de neler var?

BİM 5 Mayıs 2023 kataloğu! Bu cuma BİM’de neler var?
Bu hafta BİM’in aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM’e 5 Mayıs 2023 Cuma günü neler geliyor?

Fatma Müge Yücetürk - BİM marketlerinin yeni ve indirimli ürünlerini müşterilerine sunduğu cuma günleri büyük bir merakla takip ediliyor. Ev eşyalarından, oyuncaklara, mutfak ürünlerinden, kıyafetlere kadar pek çok yeni ürünün sunulduğu BİM’de bu cuma raflarda neler olacak? BİM 5 Mayıs 2023 Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yer alıyor?

BİM’in 5 Mayıs 2023 ürünleri sabah marketin açılış saati ile birlikte raflarda yerini almaya başlayacak. Bu hafta BİM’e gelen yeni ürünler arasında cam ve porselen mutfak eşyaları öne çıkıyor. Yine elektronik küçük mutfak aletleri, saklama kapları ve tencereler de farklı model, desen ve çeşitleriyle müşterilere sunuluyor.

bim-4-mayis-2023-1.jpg

BİM’e bu cuma gelecek ürünler arasında ayrıca 4K televizyon, cep telefonu ve buharlı temizleme makinesi gibi teknolojik ürünler de yer alıyor. Çocukları da unutmayan BİM, 5 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğunda çeşitli oyuncaklara, zeka oyunlarına ve kitaplara da yer veriyor.

bim-4-mayis-2023-2.jpg

BİM’in 5 Mayıs 2023 Cuma günü marketlerde yerini alacak yeni aktüel ürünleri, 12 Mayıs gününe kadar raflarda kalacak. Farklı markaların, değişik modellere sahip ürünlerine Türkiye’nin 81 ilinde bulunan BİM’lerden ulaşmak mümkün oluyor.

bim-4-mayis-2023-3.jpg

bim-4-mayis-2023-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.