Binali Yıldırım üzerime düştü!

Binali Yıldırım üzerime düştü!
Azerbaycan'da geçirdiği kaza nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavisi devam eden AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, “Arka koltukta oturuyordum. Şoförün arkasındaydım. Koltuğun arasına sığındım. Binali Bey benim üzerime düştü. Kaburgalarım kırıldı. Boynumda küçük bir hasar var” açıklamasını yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştı. Yıldırım ve Ayrım, helikopterle Bakü’deki bir hastaneye götürülmüş, sonrasında Türkiye'ye nakil edilmişti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert ve Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Altıntaş, AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı tedavi gördüğü Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde ziyaret etti.


Allah korudu bizi

Ziyaret için Mert ve Altıntaş'a teşekkür eden Ayrım kaza hakkında, “Çok ciddi bir kaza geçirdik. Arka koltukta oturuyordum. Şoförün arkasındaydım. Koltuğun arasına sığındım. Binali Bey benim üzerime düştü. Kaburgalarım kırıldı. Boynumda küçük bir hasar var. Soğolsunlar bize çok iyi bakıyorlar. Doktorlarımız çok ilgili. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Allah korudu bizi. İnşallah en kısa zamanda taburcu olup işimizin başına döneceğiz” bilgisini verdi. Mehmet Mert ve Temel Altıntaş Şamil Ayrım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaneden ayrıldı.


NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyareti kapsamında yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Azerbaycan Zengilan Havalimanı yolunda 20 Ekim tarihinde kaza yaptı. Yıldırım ve Ayrım, ilk olarak Bakü'de bir hastaneye kaldırıldı. Daha sonra Azerbaycan'dan getirilen Yıldırım ve Ayrım, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Binali Yıldırım'ın kısa süre önce tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Kaza sırasında aracın birkaç takla attığı öğrenildi.

HABER: TAYLAN DAŞDÖĞEN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.