Bodrum Belediye Başkanı'ndan uçuk döner fiyatlarına cevap: Altın tabakta döner isteyen var

Bodrum Belediye Başkanı'ndan uçuk döner fiyatlarına cevap: Altın tabakta döner isteyen var
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçede bir porsiyonu 370 liraya satılan dönerlerin gündem olmasıyna ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Aras, "Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar farklı yerlere gider. Bodrum'un ekmek parası turizmdir" şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,  yüksek fiyata yiyecek satılmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Buraya dünyanın en zengin insanları geliyor"
Başkan Aras, "Son günlerde işletmelerimizin fahiş fiyat uyguladığına dair bir karalama kampanyası yürütülüyor. Buraya dünyanın en zengin insanlarının da geldiğini göz önünde bulundurmalıyız. Bu insanların beklentilerine göre hizmet sunulan yerler de var. Bodrum'un bu işletmelere de ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

"Bodrum'da altın tabakta döner yemek isteyen var"
İlçede her bütçeye göre dönerin mevcut olduğunu söyleyen Aras, "Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar Bodrum'a gelmez, farklı yerlere gider. Bodrum'un ekmek parası turizmdir, bunu yadsıyamayız. Örneğin Bodrum'da her bütçeye göre döner var. Ama altın tabakta döner yemek isteyen de var. Ucuz döner satanın kötü ürün sunduğunu zannetmeyin. Şayet aldığı hizmetle ödediği bedelin tutarsız olduğunu düşünen, hizmet aldığı işletmenin temizliğinden, hijyeninden şüphe eden vatandaşımız varsa Belediyemize başvurur, biz de gerekli denetimleri yaparız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.