Borel nedir? Borel kaç lira? Yarın satışa çıkıyor....

Borel nedir? Borel kaç lira? Yarın satışa çıkıyor....
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'in daha önce satışa çıkacağını açıkladığı BOREL yarın vatandaşlar için raflardaki yerimi alacak Peki BOREL nedir? BOREL kaç lira? İşte detaylar...

Koronavirüs ile mücadele kapsamında milli ve yerli bir dezenfektan için yapılan çalışmalarda sona gelindi. Ürünler yarından itibaren satışa çıkıyor. Vatandaşlar da BOREL nedir? sorusunu sorarak hem içeriğini hem de fiyatını araştırmaya başladı. Bakan Dönmez, Borel'in yarın satışa çıkacağını ve içindeki maddelerle birlikte dermatolojik sorun yaratmayıp, elde oluşan yaraların da kısa sürede iyileşmesini sağlayacağını belirtti.

Bakan Dönmez'in konuşması şöyle:

-Koronavirüsle mücadele önce ellerle başlıyor.

-Kişisel hijyen ürünlerine aşırı talep oldu.

-Benzine etanol karıştırma zorunluluğunu bir süreliğine kaldırdık. Sıkıntıları giderdik.

-Ekibimiz gece gündüz yoğun seri üretimine geçtik. Borel yarından itibaren farklı satış noktalarında vatandaşlarımızla buluşacak.

-Borel ele zarar vermiyor. İçeriğindeki maddeler elleri nemlendiriyor ve dermatolojik sorunlara neden olmuyor. Eldeki yaraların çabuk iyileşmesine katkı sağlıyor.

-100 mililitrelik boyutta satışa çıkacak.

-Borel'in ilk parti üretimini sahada olan kahramanlarımıza hediye ediyoruz.

 

BOREL NEDİR?

Borel, bordan üretilen yerli el dezenfektanıdır.

Yerli ve milli bor katkılı el dezenfektanı etil alkol, gliserol, bor, aloe vera, lavanta, çay ağacı, yağ ve su karışımıyla üretildi. Antibakteriyel ve antifungal özelliklerdeki çözeltiyle geliştirilen borlu el dezenfektanımız, içeriği sayesinde ellerin nemliliğini koruyor ve cildin tahriş olmasını önlüyor. Böylece üst dokusuna zarar vermeden cildimizi dıştan gelecek etkilere karşı koruyor.

Ayrıca etil alkol uçtuktan sonra geriye kalan bor ve esansiyel yağlar antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde ayrıca eldeki bakteri ve mantarları da öldürerek yaraların iyileşmesini hızlandırıyor.


 

BOREL EL DEZENFEKTANI FİYATI NE KADAR OLACAK?

Henüz el dezenfektanının fiyatı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum