Bu gece yarısı benzine 2 TL 11 kuruş zam geliyor.. İşte il il zamlı akaryakıt fiyatları listesi

Bu gece yarısı benzine 2 TL 11 kuruş zam geliyor.. İşte il il zamlı akaryakıt fiyatları listesi
Bayram tatilinin sona ermesinin ardından vatandaşlar, zam haberleri ile haftaya başladı. Akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren dev bir zam kapıda…

Fatma Müge Yücetürk - Artan döviz fiyatları ve küresel piyasalardaki akaryakıt fiyatlarının seyri, Türkiye’de akaryakıt ücretlerinde bir artış yaşanmasına neden oldu. 3 Temmuz 2023 Pazartesi gece yarısı benzin fiyatlarına zam yapılması bekleniyor. Peki zamlı akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? LPG ve motorine de zam gelecek mi? Benzin fiyatları illere göre nasıl şekillenecek? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Akaryakıt sektörüne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, 4 Temmuz 2023 Salı sabahından itibaren benzin fiyatlarında 2 lira 11 kuruşluk bir artış yaşanacak. Buna göre benzinin litre fiyatının 26 TL’yi aşması bekleniyor. Peki illere göre benzin fiyatları ne olacak?

Benzine yapılacak son zamların ardından İstanbul’da benzinin 26 TL 19 kuruştan satılması bekleniyor. Ankara’da benzinin litre fiyatının 26 lira 64 kuruş olması beklenirken, İzmir’de ise 26 TL 66 kuruştan alıcı bulması öngörülüyor.

3 Temmuz 2023 Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak benzin zammının motorin ve LPG fiyatlarını ise etkilemeyecek. Motorin ve LGP’ye henüz bir zam yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.