Bu kare sosyal medyanın gündemine oturdu; Erdoğan Hollywood yıldızlarıyla poz verdi

Bu kare sosyal medyanın gündemine oturdu; Erdoğan Hollywood yıldızlarıyla poz verdi
Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi Açılış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, oyuncu Jason Statham, oyuncu Josh Hartnett, yönetmen-senarist Guy Ritchie ve eşi Jacqui Ainsley, Yapımcı Ivan Atkinson, Miramax CEO'su Yapımcı Bill Block'un da aralarında bulunduğu Hollywood yıldızları da eşlik etti

beIN tarafından 2016’da satın alınan ünlü Hollywood stüdyosu Miramax’ın yeni filmi için Antalya’da bulunan başarılı yönetmen Guy Ritchie, Jason Statham, Hugh Grant, Josh Hartnett gibi dünyaca tanınan yıldızlar, tarihi Atlas Sineması ve Müzesi’nin yeniden açılışı için bu akşam İstanbul’da bir araya geldiler. Ünlü yıldızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yaşını da kutladılar.

Pandemi sürecinde üretimi sekteye uğrayan sinema sektöründe yılın en önemli prodüksiyonlarından biri olarak kabul edilen ve kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone gibi dünyaca ünlü yıldız isimleri barındıran Guy Ritchie filmi, Miramax tarafından Antalya’da çekiliyor.

STATHAM YİNE BİR AJANI OYNAYACAK

Guy Ritchie’nin uzun zamandır beklenen ve henüz ismi açıklanmayan filminin çekimlerine geçtiğimiz ay başlandı. Senaryosu Ivan Atkinson ile Marn Davies tarafından yazılan ve birçok yıldızı kadrosunda barındıran yapım, başarılı yönetmen Ritchie’yi aksiyon-gerilim fenomeni Jason Statham ile bir kez daha bir araya getiriyor. Filmde Statham, dünya düzenini tehlikeye atan ölümcül bir silahın izini sürmek ve satışını durdurmak için küresel istihbarat ittifakı “Beş Göz” (Five Eyes) tarafından işe alınan bir ajanı canlandıracak.

Şubat-Mart aylarında yapılması planlanan Antalya çekimlerinin Expo Center, tarihi şehir merkezi, Setur Marina ve Çamdağ Tüneli’nde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Süper starları Türkiye’nin güneyinde toplayan filmin gösterime giriş tarihiyse henüz belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.