'Bu paraları CHP'ye vermem' diyerek poz veren İSPARK çalışanı iki yıl sonra 'hatırlandı'

'Bu paraları CHP'ye vermem' diyerek poz veren İSPARK çalışanı iki yıl sonra 'hatırlandı'
İSPARK çalışanı AKP militanının soruşturması ancak iki yıl sonra tamamlandı. Bekir Aslıtürk'ün İBB ile ilişiği kesildi...

Toplumsal.com'un haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından, Bekir Aslıtürk isimli İSPARK çalışanı elindeki paralarla poz verip, "Bu paralarda tüyü bitmemiş yetişim hakkı var. Vermem bu paraları CHP, PKK, İP ve FETÖ’ye" ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İSPARK, 19 Nisan 2019 tarihli açıklamasında Aslıtürk hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu...

O soruşturma olduğu yerde duruyordu. 

Aradan iki koca yıl geçti, hiçbir gelişme yaşanmadı. Gazeteci Cihan Güner, 13 Ocak 2021'de Bekir Aslıtürk'ü gündeme getirdi. Güner, şahsın hala görevde olup olmadığını, görevdeyse de şimi o paraları kime verdiğini sordu.
O mesaj şöyleydi:

Sadece soruyorum.. İspark gişesinde İstanbulludan topladığı paralarla fotoğraf çektirip, sosyal medya hesabından 'Vermem bu paraları CHP PKK İP Fetoya' paylaşımını yapan İBB çalışanı halen görevinde mi? Görevindeyse, neden? Elinde salladığı o paraları şimdi kime veriyor?

UYARINCA MI HATIRLADINIZ?

Aradan 1,5 ay geçti, iki yıllık soruşturmadan karar çıktı. Kararı da yine Güner duyurdu, "İstanbulludan topladığı paralarla fotoğraf çektirip, sosyal medya hesabından 'Vermem bu paraları CHP PKK İP Fetoya' paylaşımını yapan İSPARK çalışanı şahsın bugün itibariyle İBB ile ilişiği kesildi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.