Buket Aydın'ın 'Hesabı erkek ödemeli' sözleri olay yaratmıştı: Özgür Demirtaş'tan yanıt gecikmedi

Buket Aydın'ın 'Hesabı erkek ödemeli' sözleri olay yaratmıştı: Özgür Demirtaş'tan yanıt gecikmedi
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Buket Aydın'ın olay açıklamasına kayıtsız kalmadı.

“Hesabı erkek ödemeli. Hesabı ödeyemiyorsa bir zahmet benimle yemek yemesin." diyen sunucu Buket Aydın'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz aylarda güzellik merkezi açtığını duyurmasıyla sosyal medyanın gündemine oturan Buket Aydın bu kez de çok konuşulacak açıklamaya imza attı.

"Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız." ifadelerini kullanan Aydın, hayat statüsüne uygun bireylerin seçilmesi durumunda mutlu olunabileceğine dikkat çekti.

Hayatı boyunca ilişki içerisinde olduğu erkeğe özel günler dışında hediye alınmasının yanlış bulduğunu belirten Aydın, erkeğin kızı bir yere götürmesi durumunda hesabı ödemesi gerektiği ve bunun da erkekliğin doğasından gelen bir durum olduğunu savundu.

İşte Buket Aydın'ın çok konuşulan açıklaması:

"Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum. Çünkü ister istemez kendini kullandırma aşamasına kendi kendini getirip sokuyorsun. Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir. Şöyle bir şey yok ben kadınım ben öderim. Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Herhangi bir erkeğin hesabını ödemem. Normal arkadaşım bile olsa beni yemeğe götürmesin kardeşim. Zaten bana bir yemek ısmarlayamıyorsa benimle aynı statüde, aynı bakış hizasında değildir, benimle de yemek yemesin çok rica ediyorum. Durumu kötü biriyle olmaz mısın bilmem ne. Bunlar hep yalandır. Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin kendine ait bir hayat statüsü var ve o hayat statüsüne uygun bireyleri seçerseniz mutlu olursunuz. Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız."

Özgür Demirtaş'tan yanıt

Buket Aydın'ın açıklamalarına ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan yanıt gecikmedi. Söz konusu açıklamaların yer aldığı videolu paylaşımın altına 'kredi kartı' göndermesinde bulunan Demirtaş, "Link" ekledim dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.