Büyükçekmece Belediyesi’ne operasyon: CHP’den ilk açıklama

Büyükçekmece Belediyesi’ne operasyon: CHP’den ilk açıklama
Bu sabah saatlerinde Büyükçekmece Belediyesine düzenlenen operasyona yönelik CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten ilk açıklama geldi.

Bugün CHP’li Hasan Akgün’ün başkanlığını yaptığı Büyükçekmece Belediyesine bir operasyon düzenlenmiş ve aralarında başkan yardımcısının da olduğu 22 kişi gözaltına alınmıştı. Düzenlenen operasyona dair CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte bir açılışa katılan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik burada yaptığı konuşmada Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen operasyona da değindi. Sürecin takipçisi olduklarını dile getiren Çelik, “Biz sadece bir siyasi rakibe karşı yarışmıyoruz” diye konuştu.

İşte Özgür Çelik’in konuya dair yaptığı açıklamalar:

“İstanbul İl Başkanlığı olarak sürecin takipçisiyiz. Biz zaten şunu biliyorduk. Biz sadece bir siyasi rakibe karşı yarışmıyoruz, yarışmayacağız. Kime karşı yarıştığımızı biliyoruz. Ancak aynı zamanda kamu kaynaklarına karşı yarıştığımızı da biliyoruz. Aynı zamanda medyanın yüzde 95’ine karşı yarıştığımızı da biliyoruz. Aynı zamanda hukuk sistemini, yargı sopasını kullananlara karşı yarıştığımızı da biliyoruz.”

“Bu yarış dün de adil değildi, bugün de değil”

Öte yandan Özgür Çelik sosyal medya hesabından da konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Videolu bir mesaj paylaşan Çelik “Dün de çamur attılar, bugün de atıyorlar” dedi.

Özgür Çelik’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Bu bir yarış değil, bir mücadele. Dün de adil değildi, bugün de değil. Dün de kamudan, medyaya tüm kaynaklarını kullandılar, bugün de kullanıyorlar. Dün de çamur attılar, bugün de atıyorlar. Bu bir demokrasi mücadelesi, adalet mücadelesi, hak mücadelesi. İşte bugün yine buradayız, yan yanayız. Halkın hakkı için İstanbullular olarak bir kez daha bu yapılanların cevabını vereceğiz. Mutlaka kazanacağız!”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.