'Çakarlı Maganda' soruşturmasında şok iddialar!

'Çakarlı Maganda' soruşturmasında şok iddialar!
Saldırı sonrasında dikkat çekici iki ayrıntı ortaya çıktı. Asayiş Şube'den ifade alan H.U'nun soyadının şüpheli Muhammed Enes Uysal ile aynı olması ve Dadaş ailesine şikayetlerini geri almaları için Uysal ailesinin 2 milyon lira para teklif edildiği iddia edildi

İki gündür Türkiye'nin gündeminden düşmeyen 'Çakarlı Saldırgan' bugün gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün başlattığı çalışma sonucunda ekipler çakarlı minibüsü Büyükçekmece'de buldu. Minibüs çekiciyle emniyet müdürlüğü otoparkına götürüldü.

Gazete Damga'dan Ali Tarakcı'ya konuşan Dadaş Aras, uğradığı saldırının detaylarını anlattı.

5 yerinden bıçaklanan Aras, arkadan saldıran şüpheli Muhammed Enes Uysal'ın kendisine bıçakla vurmaya devam ettiği sırada araya bir kamyon şoförünün girdiğini, ancak saldırganın şoförü de bıçakla kovalamaya başladığını söyledi. Boşluktan faydalanarak bir taksiye sığındığını dile getiren Aras, saldırgan Uysal'ın aracına girdiğini görünce, emanetlerinin olduğunu aracına geri dönmek istedi. Taksi şoförünün, kendisine "Ölüyorsun, bırak emanetlerini" dediğini belirterek, saldırgan Uysal'ın da bu defa da taksiye saldırdığını anlattı.

Saldırı sonrasında dikkat çekici iki ayrıntı daha ortaya çıktı. . Asayiş Şube'den ifade alan H.U'NUN soyadının şüpheli Muhammed Enes Uysal ile aynı olması ve Dadaş ailesine şikayetlerini geri almaları için Uysal ailesinin 2 milyon lira para teklif edildiği aile yakınları tarafından iddia edildi.
 

ÖZEL HABER ALİ TARAKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.