Çalık’tan “İzmir” iddialarına yanıt! “Daha Beylikdüzü’nde yapacak çok işimiz var!”

Çalık’tan “İzmir” iddialarına yanıt! “Daha Beylikdüzü’nde yapacak çok işimiz var!”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağına ilişkin iddialarına ilgili ilk kez konuştu.

DAMGA ÖZEL - DAMGA’da yayınlanan Mehmet Mert’in köşe yazısında geçen; ‘Mehmet Murat Çalık İzmir’e mi gidecek?’ ifadesine cevap veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; ‘Daha Beylikdüzü’nde yapacak çok işimiz var. Göreceksiniz, Beylikdüzü’nde devrim yapacağız, bir yere gitmiyoruz’ dedi.

Mehmet Mert ne yazmıştı?

Mehmet Mert köşe yazısında; ‘Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna gönderen makam olan Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için ise 2019’a İBB başkanı çıkardı, 2024’de de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı neden çıkartmasın fikirleri ortaya atıldı.Bu fikir masada güçlü bir şekilde durmakta.’ İfadesini kullanmıştı.

Beylikdüzü’nde devrim yapacağız…

Bu iddialar üzerine Mehmet Mert’i telefonla arayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise şu ifadeleri kullandı: ‘Bu günlerde beni Antalya’dan, Bursa’dan, Muğla’dan arıyorlar. Buraya geliyormuşsunuz diyorlar. Bunlar insanın ruhunu okşuyor. Ancak daha bizim Beylikdüzü’nde yapacak çok işimiz var. Göreceksiniz, Beylikdüzü’nde devrim yapacağız, bir yere gitmiyoruz. Daha tamamlanmamış onlarca projelerimiz var. Beş yılda ancak bu kadarını yaptık. Ben Beylikdüzü’lüyüm. Beylikdüzü’ne daha çok faydalı olacağımı biliyorum. Yine de beni diğer illere, özellikle İzmir gibi, Bursa, Muğla, Antalya gibi büyükşehirlerimize yakıştıranlara teşekkür ediyorum’ dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.