Canan Kaftancıoğlu attığı tweetler sebebiyle yarın hakim karşısına çıkıyor

Canan Kaftancıoğlu attığı tweetler sebebiyle yarın hakim karşısına çıkıyor
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu önceki yıllarda attığı tweetler sebebiyle hakkında açılan davada hakim karşısına çıkacak. Kaftancıoğlu için 17 yıla kadar hapis isteniyor.

Bir dönem sosyal medyada aktif olarak yer alan ve gündeme dair olaylarda muhalif tavırları ile dikkat çeken CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu göreve geldikten sonra kullanıcı adını değiştirmişti. Geçmiş yıllarda atılan mesajların ortaya çıkarılması üzerine açılan davada ilk duruşma yarın gerçekleşecek. Kaftancıoğlu'na başta Cumhurbaşkanına hakaret olmak üzere çok sayıda dava açıldı.

Bedel ödetmeye çalışıyorlar
37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlanacak olan Canan Kaftancıoğlu, yarın yapılacak olan duruşma öncesinde yaptığı açıklamada dava ile ilgili hukuki değerlendirmelerde bulunmayacağını çünkü bu davanın hukuki olmadığını söyledi. Kendisinin devlete hakaret etmediğini sadece yargıyı devletin sopası haline getirenlerin hakaret ettiğini iddia eden Canan Kaftancıoğlu, devlete ihanet içinde olanların ise FETÖ’ye kozmik odaları açanlar olduğunu öne sürdü. 31 Mart seçimlerinin ardından halkın iradesinin ezildiğini ve halkın 23 Haziran’da en büyük cevabı verdiğini söyleyen Canan Kaftancıoğlu, bu nedenle kendisine bedel ödetilmeye çalışıldığını ancak bu çabanın boşa çıkacağını öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.