Cemal Enginyurt'tan İmamoğlu'nu hedef alan SP'nin İBB adayına: 'Olmadı Birol kardeşim'

Cemal Enginyurt'tan İmamoğlu'nu hedef alan SP'nin İBB adayına: 'Olmadı Birol kardeşim'
Cemal Enginyurt İmamoğlu'nu hedef alan Saadet Partisi'nin İBB adayı Birol Aydın'a "Birol kardeşim. Aday olmak hakkın, lakin hemencecik İmamoğlu'na sallamak hoş olmamış. Derya deniz Kurum var. Salla gitsin." dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları sürüyor. CHP İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterirken AK Parti'de de eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u aday ilan etmişti. Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İBB Başkan adayının eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıklamıştı. Son olarak Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı da belli olmuş ve bu isim Birol Aydın olmuştu.

Dün, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı tanıtım toplantısında Birol Aydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Aydın, İmamoğlu'nu işaret ederek "İstanbul'un sizlerle kaybedecek bir 5 yılı daha yok" demişti.

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Birol Aydın'ın İmamoğlu'nu hedef alan ifadeleri üzerine tepki gösteren paylaşımda bulundu.

Enginyurt, Aydın'ın CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' ifadelerine karşılık "Olmadı Birol kardeşim. Aday olmak hakkın, lakin hemencecik İmamoğlu'na sallamak hoş olmamış. Derya deniz Kurum var. Salla gitsin." ifadelerini kullandı.

Enginyurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, İstanbul’da aday oluyor ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' diyor. Olmadı Birol kardeşim. Aday olmak hakkın, lakin hemencecik İmamoğlu'na sallamak hoş olmamış. Derya deniz Kurum var. Salla gitsin."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.