Çetin kış geliyor! Kutup soğuğu kapıda…

Çetin kış geliyor! Kutup soğuğu kapıda…
İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin büyük bir bölümü yeni yılı ılık bir hava ile karşılarken hava tahmini uzmanları kışın geleceği tarihi açıkladı..

Türkiye’ye çetin kış geliyor… Yaptığı isabetli hava tahminleri ile bilinen Hava Forum sayfası, yeni yılda havaların soğumaya başlayacağı tarihi açıkladı.

Hava Forum’un sosyal medya hesaplarından yeni yılın ilk hava tahmini olarak paylaşılan mesajda, Türkiye’ye kutup soğuğu uyarısı yapıldı. Çetin kış koşullarının kapıda olduğunun belirtildiği paylaşımda 15 Ocak 2024 tarihine dikkat çekildi…

Ocak ayının 2. haftasından itibaren yurt genelinde etkili olmaya başlayacak soğuk hava dalgasının sert kış şartlarını beraberinde getirebileceği dile getirilirken, paylaşılan görüntüde soğuk havanın Rusya üzerinden ülkeye giriş yapacağı görüldü.

İşte Hava Forum’un yeni yıla dair ilk hava tahmininde yer alan ifadeler:

“Yeni yıl, yeni başlangıç... Ocak ayının 2. haftasına doğru ülkemize doğru çok sert bir kutup soğuğu inebilir. Ülkemizde çetin kış koşullarının 10-15 Ocak itibarıyla başlama ihtimali güçleniyor. Gelişmeleri takip ediyoruz, hoş geldin 2024…”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.