Ceyda Düvenci Bülent Şakrak evliliği bu kez gerçekten bitti mi? “Tarihi gün” notuyla paylaştı!

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak evliliği bu kez gerçekten bitti mi? “Tarihi gün” notuyla paylaştı!
Ünlüler arasında en imrenilen çiftlerden olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın evliliklerinde yeni bir sorun mu yaşanıyor? Son gelişmeler kafaları karıştırdı…

Cansev Temuçin - Magazin dünyasının en mutlu çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın evliliklerinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Bir dönem sorunlar yaşadıklarını kabul eden çift aralarındaki buzları eriterek yeniden bir araya gelmişlerdi. Ancak bugün yaşanan bir gelişme kafalarda soru işareti bıraktı.

Takipleşmeyi bıraktılar!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak bugün Instagram’da birbirlerini takip etmeyi bıraktı! Gossippasta sosyal medya hesabında da olayın duyurulmasının ardından ise taraflar kısa süre sonra yeniden takipleşmeye başladı. Tüm bu olaylar yaşanırken Ceyda Düvenci’nin paylaştığı bir fotoğraf da merak uyandırdı.

Fotoğrafa ilginç not!

Kendi fotoğrafının üzerine “tarihi gün” yazarak takipçileri ile Instagram hikayeler üzerinden paylaşan Ceyda Düvenci’nin aynı gün eski Bülent Şakrak’ı takipten çıkmış olması kafaları karıştırdı. Bülent Şakrak ise aynı dakikalarda oğlu Ali ile birlikte Fenerbahçe’nin maçını izlemek için stadyumda bulunuyordu. Bilindiği gibi Bülent Şakrak bir süredir Marmaris’te dizi çekiminde olduğu için çift zorunlu bir ayrılık yaşıyordu.

ceyda-tarihi.png

Bakalım bugün yaşanan bu gelişmelerin ardından çatırdayan evlilikten kötü haber gelecek mi, yoksa taraflar aralarındaki buzları eriterek yeniden yuvalarını kurtarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.