CHP 9 Eylül Platformu bugün toplanıyor

CHP 9 Eylül Platformu bugün toplanıyor
CHP 9 Eylül Mücadele Plaftormu, bugün saat 14.00 Taksim Hill otelde toplanıyor. Toplantıda;, parti içi siyaset, yerel yönetimler, muhalefet için öne çıkarılacak politikalar gibi konu başlıkları görüşülecek.

Yaklaşık bir yıldır, belirli periyotlar ile bir araya gelen CHP 9 Eylül Platformu, 20 Mart Saat 14:00'de Taksim Hill otelde toplanıyor. Partide aktif görevde bulunan ve geçmiş dönemlerde görev almış Milletvekili, İl Başkanı, PM üyesi, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı gibi bir çok deneyimli Parti emekçisinden oluşan platform, parti içi demokrasinin gelişmesi ve siyasal etik ve ahlak kurallarının parti içinde etkin bir şekilde uygulanmasını dile getiriyor. Platformun ülke ve Türkiye meseleleri üzerine çalışmalar yaptığı, oluşan fikir ve görüşleri Partinin yetkili kurulları ile paylaştığı, platform sözcüleri tarafından seslendiriliyor.

20 Mart tarihinde yapılacak toplantıda ise , partiden kopuşlar, ittifak siyasetinin partiye kazanım ve kayıplarının, yerel yönetimlerin başarısı için neler yapılabileceği ve kuşatılan Türkiye'nin aydınlık yarınlara çıkabilmesi içi muhalefet için hangi politikaların ön plana çıkarılmasının gerekliliği görüşülecek..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.