CHP'den Azerbaycan'a iki TIR'lık yardım

CHP'den Azerbaycan'a iki TIR'lık yardım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Dağlık Karabağ'da Ermenistan'a karşı zafer kazanan Azerbaycan Ordusu’na biri tıbbi ürünlerden oluşan iki TIR'lık malzeme yardımı yapıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Azerbaycan Ordusu'na yardım yapılması yönünde talimatı verdi. CHP Azerbaycan Destek Heyeti tarafından hazırlanan yardım konvoyu Azerbaycan’a teslim edildi. 

CHP Gençlik Kolları’nın da dahil olduğu heyetin destek amaçlı biri tıbbi ürünlerden oluşan iki TIR'lık yardım malzemesi 11 Aralık’ta Azerbaycan’a teslim edildi. TIR'ların üzerinde Türk Bayrağı, Azerbaycan Bayrağı, CHP Bayrağı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri yer aldı. Yardım kolilerinin üzerine Azerbaycan Türkçesi ile “Bir millet iki devlet” yazıları yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı video mesajında da “Türkiye’den Ankara’dan bütün Azerbaycanlı kardeşlerimize sevgilerimizi saygılarımızı gönderiyoruz. Büyük bir başarıya, tarihi bir başarıya imza attınız. Topraklarınızı işgalden kurtardınız. Sizin acınız bizim açımız. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz. Sizin şehidiniz bizim şehidimiz. Her yerde, her zaman, her koşulda sizlerle birlikteyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.